Cum să împachetezi interiorul unei mașini cu o peliculă?

Cum să împachetezi interiorul unei mașini cu o peliculă

Lipirea interiorului unei mașini este o muncă foarte delicată și minuțioasă. Pentru a proteja interiorul mașinii de deteriorări mecanice, se folosesc folii de protecție transparente din poliuretan cu efect de auto-vindecare. Drept urmare, ele rămân mereu noi. Folia auto de vinil va ajuta la schimbarea și transformarea aspectului interiorului. Există multe opțiuni pentru culori și texturi, de la o peliculă care emite o structură de lemn până la culori lucioase obișnuite.

Îngrijirea interiorului vehiculului este la fel de importantă ca și îngrijirea vopselei. Materialul decolorat nu provoacă încântare, iar aspectul de neprezentat al mașinii nu-și expune proprietarul în cea mai bună lumină.

Lipirea interiorului unei mașini pe lângă actualizarea interiorului vă permite să îi oferiți un aspect original. Desigur, operația de restaurare cu autofilm poate fi efectuată independent. Cu toate acestea, este mai bine să încredințați o astfel de muncă profesioniștilor care vor executa lipirea interiorului mașinii la un nivel înalt și vor oferi o garanție pentru munca efectuată.

Despre ambalarea mașinii

Serviciile pot fi utilizate de către fiecare proprietar de vehicul, indiferent de clasa și anul de fabricație al mașinii.

Lipirea interiorului unei mașini este și protecția interiorului mașinii de așchii și zgârieturi, protecția materialului din fabrică de zgârieturi, ceea ce înseamnă o creștere a duratei de viață a pieselor interioare.

Etape de lipire a interiorului

Înainte de a vorbi despre procesul în sine, este necesar să vă pregătiți cu atenție pentru el. Pentru muncă veți avea nevoie de:

  • uscator de par constructii (profesional);
  • cuțit de papetărie;
  • racletă;
  • filmează în sine.

Lipirea interiorului mașinii include trei etape:

  • pregătirea pentru muncă.
  • lipire.
  • fixare.

În etapa inițială, piesele cu care se lucrează sunt curățate de praf și murdărie. Apoi sunt degresate. Pentru aceasta, se folosesc instrumente speciale pentru a nu deteriora elementele.

Vă rugăm să rețineți că utilizarea solvenților agresivi pentru procesul de degresare este inacceptabilă!

Cum să împachetezi interiorul unei mașini cu o peliculă

Lipirea include pregătirea modelelor și aplicarea filmului selectat pe părțile interioare. După așezarea unui strat de peliculă, este necesar să se încălzească suprafața cu un uscător de păr profesional.

Temperatura de funcționare nu trebuie să depășească 110 C. Urmând recomandările va salva filmul și va elimina eficient bulele de aer folosind o spatulă. Nivelarea se realizează de la centru spre margini.

Este mai bine să începeți procesul cu detalii de formă simplă, fără colțuri și tranziții ascuțite. Apoi treceți treptat la alte părți cu geometrie complexă. Aceasta este una dintre recomandările importante din partea profesioniștilor.

În etapa finală, fixarea se realizează cu un uscător de păr de construcție. Excesul de material este tăiat și părțile detașabile sunt instalate la locul lor. Prețul lipirii interiorului cu un film depinde de:

  • material selectat;
  • scopul muncii;
  • comanda urgenta.

De regulă, costul lipirii nu include lucrările de demontare a pieselor interioare. Acest serviciu este calculat în saloane specializate pe bază individuală.