Bărbat neîncrezător, după ce o muncă „excepțional de proastă” de 1.630 de dolari lasă vehiculul acoperit de zgârieturi

Bărbat neîncrezător, după ce o muncă „excepțional de proastă” de 1.630 de dolari lasă vehiculul acoperit de zgârieturi

De la împachetare proastă la repetare proastă.

Slujba de ambalare a mașinii unui bărbat a fost în tendințe online din motive greșite. Nemulțumit de pachetul său „excepțional de rău” de 1.630 de dolari, Te Zhaoyan a apelat pe Facebook pentru a suna Project-25 Groomwrkz, un atelier auto din Ang Mo Kio.

Creatorul de conținut pentru automobile Tsuri, care este instalator de vinil la Vos Automotive Styling, a împărtășit de asemenea situația lui Zhaoyan într-o serie de clipuri TikTok în urmă cu o săptămână, strângând un total de peste trei milioane de vizualizări.

„Clientul (Zhaoyan) a decis să ne trimită mașina pentru a remedia orice naiba ar fi asta”, a spus Tsuri.

Pe mașină erau vizibile bule de aer și cute, iar garniturile de cauciuc de pe uși și geamuri au fost de asemenea tăiate.

„Uită-te la cantitatea de murdărie de pe margini”, scria legenda.

Au fost și tăieturi și zgârieturi peste tot în mașină.

În secțiunea de comentarii, părea că internauții tresăriu de fiecare dată când era dezvăluită o zgârietură. Imaginează-ți cum s-a simțit proprietarul mașinii.

Potrivit lui Zhaoyan, Project-25 Groomwrkz s-a oferit să refacă serviciul, dar a spus că nu va accepta oferta lor.

A fost un caz de o dată mușcat, de două ori timid, deoarece Zhaoyan a spus că nu mai poate „a avea încredere în calitatea muncii” din atelier.

Zhaoyan nu a fost pur și simplu nemulțumit de calitatea ambalajului mașinii. De asemenea, a fost supărat că atelierul ar fi amânat și colectarea vehiculului.

Clientul a declarat că a fost întârziat de cinci ori, în valoare de peste 35 de ore. El a menționat cum acest lucru i-a afectat transportul zilnic la și de la locul de muncă.

Bărbat neîncrezător, după ce o muncă „excepțional de proastă” de 1.630 de dolari lasă vehiculul acoperit de zgârieturi

AsiaOne a contactat Project-25 Groomwrkz pentru mai multe informații.

Din fericire pentru Zhaoyan, această poveste are un final fericit.

Când și-a luat mașina de la Vos Automotive Styling, a fost „foarte departe” de experiența sa cu Project-25 Groomwrkz.

Zhaoyan a spus: “Tocmai mi-am adunat mașina de la ei și sunt foarte impresionat de ceea ce au făcut! Au fost cu adevărat meticuloși și sunt mândri de munca lor și s-a arătat în produsul final.”

El a adăugat că experiența sa neplăcută ar trebui să servească drept o lecție pentru alți proprietari de mașini că ar trebui să „evite să meargă la muncă ieftină de amator”.