Ambalare auto: o piață de nișă cu profituri mari

Ambalare auto: o piață de nișă cu profituri mari

Industria auto este una dintre cele mai competitive trei industrii din lume.

Trebuie să fii cel mai bun pentru a supraviețui în această industrie și, dacă intenționezi să supraviețuiești și să-ți depășești concurenții, trebuie să te gândești în afara cutiei.

În timp ce majoritatea atelierelor și comercianților cu amănuntul auto tind să se concentreze pe aceeași gamă de produse și servicii, zi de zi, unele inovații simple nu numai că vă pot ajuta să obțineți mai mult de la clienții existenți, ci și să atrageți noi clienți.

O idee potențială este ambalarea mașinii.

Serviciile de ambalare a mașinilor s-au dovedit a fi o nouă sursă excelentă de venituri, ajutând multe ateliere care altfel se confruntau cu dificultăți să iasă în evidență față de concurență. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Ușor de vândut datorită cererii mari

Ambalajul mașinii este fierbinte acum. Nu numai că cererea pentru ambalaje promoționale de marcă este mai mare ca niciodată, la fel este și ambalajele de vinil de o singură culoare, în scopuri estetice.

Piața de folie pentru automobile a depășit 4,7 miliarde USD în 2021 și este de așteptat să crească cu încă 22,5% din 2022 până în 2030.

Deoarece este adesea mai ieftin și mai ușor decât pictura, este atât ușor de vândut, cât și ușor de instalat.

Nu este nevoie de cabine de vopsea și echipamente de pulverizare. De fapt, nu va trebui deloc să cheltuiți mulți bani pe materiale. Cu toate acestea, veți ajunge să câștigați rate mari de profit fără a pune în pericol multe investiții.

Deoarece este încă un serviciu relativ de nișă, vă puteți aștepta și la multe recomandări.

O pârghie de creștere ieftină

În calitate de proprietar de afaceri, una dintre preocupările tale majore ar fi determinarea cât timp, efort și bani trebuie să investești în fiecare proiect.

Dacă sunteți experimentat și creativ, un serviciu de ambalare auto bine conceput vă va ajuta cu siguranță să vă dezvoltați afacerea, crescând vânzările și profiturile generale.

Gândiți-vă la asta, dacă cineva vine la atelierul dvs. pentru a-și împacheta vinilul mașinii și iubește serviciul dvs., sunt șanse să revină pentru nevoile de service, reparații sau modificări la o dată ulterioară.

Dar, așa cum am menționat, obțineți creștere și prin creșterea cererii. Creșterea populației globale, creșterea venitului disponibil, utilizarea mai frecventă a vehiculelor de pasageri și dorința continuă pentru o atingere personalizată înseamnă că schemele de culori personalizate sau grafica personalizată vor deveni din ce în ce mai comune pe măsură ce trec anii.

Marje mari

Desigur, înainte de a vă angaja, veți dori să aflați mai multe despre potențialul ROI.

Adevărul este că costul materialelor și al forței de muncă pentru serviciile de ambalare din vinil sunt mai mici decât ați crede. Dar, în ciuda acestui fapt, companiile și clienții consumatori sunt dispuși să plătească o primă pentru un serviciu de înaltă calitate.

În funcție de dimensiunea și modelul vehiculului, costul mediu al unei folii auto este de 6000 USD. Acest lucru lasă mult spațiu pentru a obține profituri.

Luați în considerare investiția masivă făcută de mulți jucători bine consacrați din industrie:

  • 3M
  • Avery Dennison
  • Arlon Graphics
  • Guangzhou Carbins Film Co.
  • Hexis
  • JMR Graphics
  • Filme Kay Premium Marking
  • Grupul Orafol
  • Ritrama
  • Vizibilitate crescută

Scopul principal al fiecărei afaceri este de a ajunge la un public larg și de a-și informa potențialele perspective despre existența sa, iar ambalarea mașinii poate fi o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Spre deosebire de utilizarea tehnicilor obișnuite de marketing clișeu, ambalarea mașinii poate ajuta la o cale mai creativă pentru a crește recunoașterea mărcii fără prea multe bătăi de cap.

Mulți oameni vor observa munca bine făcută pe vehiculele clienților dvs. și vor fi intrigați de furnizorul de servicii. Este, de asemenea, o oportunitate grozavă de a vă prezenta creativitatea la locul potrivit.

O oportunitate strălucitoare

Ambalajele de vinil de marcă au cunoscut o cerere tot mai mare în marketingul multor afaceri, unde brandingul și logo-urile sunt prezente. Dar luați în considerare câte mașini împachetate în vinil vedeți cu adevărat pe drumuri în fiecare zi – într-adevăr este un procent mic. Piața B2B este apreciată să crească, dar nu în mod izolat.

Mașinile personalizate cu finisaje incredibile aleg împachetări în locul lucrărilor de vopsea personalizate datorită costului mai mic și a capacității de a fi îndepărtate fără a provoca daune.

Dacă această oportunitate vă atrage, petreceți ceva timp cercetând piața și luați în considerare cum ați putea integra acest serviciu în afacerea dvs.