Vinyl Vehicle Wrap Company Wraptors Inc anunță deschiderea celei de-a patra locații din SUA în Miami

Wraptors Miami

Stas Kravchuk și soția sa „Christel Barbie” sunt fondatorii canadieni ai Wraptors Miami. În ultimii 5 ani au construit cel mai mare butic de ambalaje auto din Canada și acum și-au lansat a patra locație în Statele Unite, numită „Wraptors Miami”.

În Canada, Wraptors au stabilit 9 locații diferite. Prin popularizarea buticurilor de ambalaje auto din vinil care au câștigat notorietate pe piața canadiană, compania speră să-și reproducă succesul pe piața din SUA.

Fiind crescut într-o gospodărie cu un singur părinte, Stas Kravchuk alias Mr. Wraptors a învățat valoarea banilor și cum să-i gestioneze. Într-un interval de 2 luni, Wraptors a alocat cu succes două locații pe piețele cheie din SUA, inclusiv Orlando, Florida și New York City.

Cu servicii precum protecția vopselei, folii de vinil, acoperire ceramică și oferind mașinii tale o schimbare de lux, Wraptors este popular printre artiștii celebri, oamenii de afaceri și iubitorii de mașini. În acest moment, aceștia operează în nouă locații diferite din Canada, inclusiv Vancouver și Toronto. Ca parte a planului lor de expansiune, își propun să-și extindă serviciile și pe coasta de vest a Statelor Unite.

Wraptors Inc participă, de asemenea, la diverse expoziții de mașini, întâlniri și evenimente organizate pentru pasionații de mașini în afara afacerii lor de tip boutique de împachetare auto. Pentru ca o afacere să reușească, este esențial să lucrezi la branding și la operațiunile sale simultan.

Fondatorul a explicat: „Puteți oferi servicii grozave, dar dacă oamenii nu știu despre tine, nu vor veni la ușa ta pentru serviciul tău. El a continuat explicând că, dacă ești suficient de pasionat de munca ta, vei face totul pentru a te asigura că afacerea ta atinge noi culmi. Pentru a-l pune în perspectivă, el a spus „Aș spune să munciți din greu pentru visele voastre și să vă faceți simțită prezența în public”.