XPEL PPF protejează mașinile de curse ale echipei Penske Indianapolis 500 la peste 230 MPH

128-1

Motorsport fans everywhere were waiting with anticipation for the 106th running of the Indianapolis 500. Billed as “The Greatest Spectacle in Racing,” this event featured 33 of the world’s top INDYCAR drivers in a 500-mile battle for the title of winning the Indianapolis 500.

Pregătirea pentru acest eveniment important începe cu săptămâni înainte. Echipele de curse lucrează împreună pentru a proiecta, construi și, în cele din urmă, picta mașinile lor de curse înainte de a fi sunat pe pistă. Folia de protecție a vopselei XPEL a jucat un rol semnificativ în sprijinirea pregătirii echipei Penske pentru această cursă istorică.

Indianapolis 500 este singura cursă din sezon în care echipa Penske își vopsește mașinile de curse și a făcut acest lucru din 1969. Odată vopsită, echipa Penske folosește folie de protecție pentru vopsea XPEL pe mașinile lor de curse Indy în timpul testării și calificării, pentru a se asigura că vopseaua este impecabilă. ziua cursei. Pentru Indianapolis 500 din 2022, echipa Penske a intrat cu trei mașini, fiecare cu o imagine distinctă și complexă. Gama echipei Penske la Indy 500 este mașina Chevrolet Verizon 5G nr. 12 condusă de Will Power, urmată de mașina Chevrolet nr. 2 Shell Fuel cu Josef Newgarden și mașina Chevrolet nr. 3 Pennzoil pilotată de Scott McLaughlin.

Experții de la PPG au ajutat la aplicarea schemei de vopsea multistrat pentru fiecare mașină de curse. Odată vopsită, folie de protecție pentru vopsea XPEL acoperă suprafețele orientate spre înainte ale mașinii Indy, cum ar fi nasul, oglinzile laterale și aripile. Drept urmare, PPF lucrează pentru a proteja vopseaua tuturor celor trei mașini ale echipei Penske Indy împotriva resturilor de pistă la peste 220 mph în timpul sutelor de ture de antrenament și de calificare. Potrivit echipei Penske, aceste mașini de curse au înregistrat 2.224 de mile, 892 de ture, la o viteză medie de peste 220 mph. În anumite secțiuni ale pistei de curse, vitezele pot depăși 240 mph.

Ben Atkins, Manager de fabricație pentru Team Penske, a spus acest lucru despre asistența XPEL Inc. în pregătirea pentru Indy 500 2022. „Avem încredere în XPEL și în produsele lor pentru a ne ajuta să protejăm unele dintre cele mai importante mașini de curse pe care le construim tot sezonul, Indianapolis-ul nostru. 500 de mașini. Indianapolis 500 este cea mai intensă pregătire pentru o cursă tot sezonul, cu săptămâni de antrenamente și calificări, totul în condiții de peste 200 mph. Folosim folie de protecție XPEL pentru a ne asigura că mașinile noastre, care sunt vopsite pentru această cursă , păstrați aspectul și performanța noastră emblematică de la început până la sfârșit pe parcursul lunii mai pentru „Cel mai mare spectacol în curse”.

PPF-ul XPEL, lider în industrie, înseamnă că toate cele trei mașini de curse Team Penske vor străluci cu vopsea fără zgârieturi la linia de start duminică, la cea de-a 106-a cursă a Indianapolis 500. Din 2020, XPEL a susținut echipa Penske în INDYCAR și NASCAR Cup. Series și este mândru să facă parte din moștenirea sa bine stabilită în sportul cu motor.