Evaluarea foliilor auto cromate

Evaluarea foliilor auto cromate

Cu ajutorul foliilor auto, poți schimba radical stilul mașinii tale. Dar nu toate filmele sunt la fel de utile. Care dintre ele ar trebui lipite și care ar trebui aruncate?

Nippon Carbide

film japonez. În comparație cu filmul 3M Scotchcal, este mult mai ușor de lipit și există folii cromate imediat colorate. Printre neajunsuri se numără că pelicula vine cu o lățime de 92 cm, deși acum au apărut deja cromul negru și argintiu cu o lățime de 124 cm.Un film îngust este necesitatea de a face rosturi, uneori în locuri proeminente. De asemenea, acest film are un strat adeziv ușor slab, așa că este indicat să acoperiți puțin marginile cu un grund!

Evaluarea foliilor auto cromate

3M Scotchcal

Filmul are o reflexie buna, are o latime de 122 cm, adeziv foarte puternic. Cromul colorat se obține prin laminarea cromului 3M și a unei folii transparente de vitralii – de exemplu Hexis.

Hexis

Filmul are o lățime de 152 cm, se lipește ușor, dar filmul are pietricele, ceea ce reduce foarte mult estetica. Cromul colorat seamănă mai mult cu un luciu intens.

Evaluarea foliilor auto cromate

Crom Chinezesc

Există o mulțime de producători din Imperiul Celestial și, din cauza prețului, lucrează adesea cu ei în garaje. Dar, conform AUTO-Consulting, există o mulțime de nuanțe cu filmele cromate chinezești. Filmul se poate umfla, se poate dezlipi, se poate întinde prost, are o durată de viață scurtă, reflectare strâmbă și așa mai departe. Și cromul colorat-China se estompează în general în 2-4 săptămâni la soare. Există, însă, excepții conform AUTO-Consulting, dar sunt foarte rare.

De unde pot cumpăra o mașină de bună calitate?

Aceasta este poate una dintre cele mai importante întrebări. Nu numai calitatea acoperirii depinde de maeștri, ci și performanța mașinii dvs. în general. Faptul este că pentru lipire trebuie să dezasamblați temeinic mașina. Scoateți barele de protecție, farurile, mânerele ușilor, mulurile, emblemele etc. Gândește-te de trei ori, încredând această procedură băieților care lucrează în garaje. Dacă lipesc nuanțare pe geamuri, asta nu înseamnă că pot asambla mașina înapoi cu o calitate înaltă.