10 modele cool de mașini împachetate

O mașină Chevrolet Corvette personalizată la Specialty Equipment Market Association

Iată câteva dintre beneficiile pe care le oferă foliile de vinil

Foliile de vinil sunt folosite dintr-o multitudine de motive și sunt văzute în tot orașul. În mod obișnuit, vedem companii de publicitate în ambalaje, dar pot fi folosite și ca vopsea artificială. Învelișurile pentru mașină pot avea un aspect incredibil de neted, dar vopseaua de sub înveliș trebuie să fie în stare bună; în caz contrar, ambalajul va arăta toate imperfecțiunile. Învelișurile nu ascund lovituri sau zgârieturi. De multe ori le fac să pară mai vizibile. Dar atunci când este făcută corect, o mașină împachetată poate aduce afaceri sau poate părea foarte elegantă.

10. Pentru cei care vor să iasă în evidență, chiar și în întuneric

GT-R care strălucește în întuneric

Ambalajul de vinil poate face lucruri pe care vopseaua obișnuită se străduiește să le ofere. Pe lângă faptul că este mult mai ieftină decât o vopsire, folie de vinil oferă o protecție mai groasă decât o vopsire tradițională. CrazyCarWrap pe Instagram a postat acest frumos GT-R care strălucește în întuneric. Acest aspect unic ar costa o avere cu pictura convențională datorită nuanței sale multicolore pastelate și finisajului care strălucește în întuneric. Pentru secțiuni mici precum acest GT-R, ambalajul de vinil oferă o modalitate ieftină și unică de a vă schimba estetica.

9. Pentru protecție suplimentară

RAM foliile de vinil

Pentru proprietarii de camioane cărora le pasă cât de bine arată camioanele lor, ambalajul de vinil oferă cu câțiva milimetri mai multă protecție în comparație cu o vopsire tradițională. Chiar și lucrările de vopsea robuste, la nivel de teren, cedează la zgârieturi și rupturi, iar acest tip de finisaj asigură mult mai multă protecție. Aceste folii sunt mult mai greu de cioplit și păstrează o mare parte din valoarea estetică a unui vehicul. De asemenea, sunt rezistente la razele UV, praf, resturi și alte elemente meteorologice.

8. Pentru cei care vor textura

BMW M4 GTS foliile de vinil

Ceva ușor de realizat cu ambalajul de vinil este textura. Acolo unde majoritatea lucrărilor de vopsea sunt elegante și lucioase, vinilul poate fi imprimat mat, lucios redus și lucios ridicat. BMW M4 GTS din imaginea de mai sus este un exemplu clasic de cineva care folosește textura pentru a adăuga dimensionalitate esteticii sale. Pe capotă, vedem un finisaj mat fin. În timp ce pe părțile laterale, vedem un luciu elegant. Această detaliere minoră a matei versus lucioase urmează partea superioară a cadrului spre spate, creând o tranziție fără întreruperi între cele două texturi și atrăgând privirea peste tot corpul luxos.

7. Pentru cei care doresc atenție

Toyota MK5 Supra foliile de vinil

Este obișnuit să vedeți reclame pe vehiculele din oraș, care sunt folii de vinil. Adesea, ne gândim la reclame ca fiind simple și directe. Cu toate acestea, există multe tipuri de profesioniști care caută ambalaje de vinil în afară de proprietarii de afaceri locali. Pentru concurenți și alți profesioniști de performanță, împachetările sunt o modalitate excelentă de a face publicitate diferitelor informații. Pentru Toyota MK5 Supra fotografiat mai sus, Thunder Bunny Racing este afișat de-a lungul parbrizului. Întregul vehicul este învelit într-o reclamă frumoasă care atrage privirea, invitându-l să privească pe lungimea vehiculului.

6. Pentru cei care vor să se reinventeze

Toyota Corolla foliile de vinil

Pentru cei mai mulți, Corolla aduce în minte mașina de familie fiabilă, fiabilă și confortabilă. Acest vehicul păstrează fiabilitatea și confortul. Cu toate acestea, schimbă aspectul tradițional cu o piesă de artă multidimensională. Acesta este un exemplu clasic de a lăsa creativitatea să transforme ceva de bază și universal în ceva unic și reprezentativ. Arta și stratificarea multiton a culorilor reflectorizante și mai multe culori de bază permit acestui vehicul să iasă cu adevărat în evidență între restul.

5. Pentru cei care vor să reprezinte

lowrider foliile de vinil

Aceste ambalaje pot fi, de asemenea, o formă de reprezentare a identității și de exprimare a sinelui. Pentru proprietarul low rider-ului fotografiat mai sus, acest vehicul este o piesă de artă reprezentând mândria moștenirii mexicane. Acest afișaj nu este doar inventiv în diferitele modificări și lucrări de detaliere pe care proprietarul le-a inclus pentru a îndeplini calitatea ambalajului de vinil frumos și complicat. Această lucrare detaliată pune aceste vehicule deasupra celorlalte, deoarece devin mai mult decât vehicule funcționale, dar intră și în domeniul artei.

4. Pentru cei care vor să râdă

VW Beetle foliile de vinil

Fiind capabil să ne uităm la mașina și să râdem, ajută zilele lungi de lucru să se simtă puțin mai puțin rigide. Există o mulțime de fotografii pe Instagram în care vinilul a fost folosit pentru a crea un moment amuzant. Acest VW Beetle personalizat al proprietarului atinge cu siguranță semnul de chicot. Ambalarea cu vinil poate fi o cale foarte ieftină pentru a face o mașină sau o platformă complet personalizabilă. Chiar și culorile specifice și finisajele îmbunătățite pot fi foarte scumpe cu vopsea. Împachetarea cu vinil permite realizarea unor lucrări cu detalii complicate și lucrări de artă într-un interval de timp și un buget mai mici.

3. Pentru cei care sunt excentrici

Nissan Skyline GT-R V-Spec foliile de vinil

Nissan Skyline GT-R V-Spec din 1997 fotografiat mai sus face intrare oriunde este condus. Acest vehicul a fost transformat într-o iluzie optică în cel mai elegant mod. Capacitatea de ambalare a vinilului nu are un capăt, lăsând-o o opțiune de modificare atractivă pentru mulți consumatori. Creativitatea șoferului determină calea pe care o parcurge artistul de vinil, lăsând fiecare client mulțumit de designul său.

2. Pentru iubitorii de cultură pop

McLaren 650S foliile de vinil

Acest McLaren 650S își zdrobește concurenții în această folie personalizată de vinil Hulk. Pentru cei care sunt incredibil de devotați supereroilor și personajelor lor din film, împachetarea în vinil este o modalitate excelentă de a exprima această ciudatenie de personalitate. De la fanaticii filmelor până la iubitorii de sitcom, există o mulțime de învelișuri amuzante pentru a vă personaliza călătoria. Aceste împachetări amuzante sunt personalizate pentru a se potrivi exact șoferului și umorului acestuia. Cu o astfel de personalizare disponibilă, nimeni nu se va pierde în parcare căutându-și din nou vehiculul.

1. Pentru profesioniști

BRZ FT86 foliile de vinil

Multe exemple de ambalaje de vinil prezentate mai sus par puțin exagerate pentru șoferul de zi cu zi. Se poate părea că, în afară de cei care încearcă să-și facă publicitate afacerii, ambalajele de vinil nu au mulți clienți. Cu toate acestea, ambalajele elegante sunt disponibile și pentru alți profesioniști care doresc să evite publicitatea pe vehiculele lor. Ambalajul de vinil cuprinde piața tuturor esteticii.

Există un stil de împachetare pentru toată lumea. Pentru acele persoane ocupate care doresc un aspect elegant ca BRZ FT86 fotografiat mai sus. Pentru cei care doresc ceva mai aprig, ca o piesă de artă. Și, bineînțeles, pentru proprietarii de afaceri care doresc un mic wrap care oferă o reclamă pentru o afacere. Industria ambalajelor de vinil poate face din tine un client mulțumit.